Direktlänk till inlägg 4 april 2008

En salig blandning....

Av Tindra - 4 april 2008 10:03


Till att börja med....

Ett glädjetjut som hänger i sen igår..*hur man nu kan leverera såna med tappad röst* 
Hv-71 gick till final.
NU återstår svettiga matcher mot LHC.. Det blir inte lätt men desto mer SPÄNNANDE.

Rösten har inte helt velat komma tillbaka. Det går dock att frambringa lite kraxande läten som skulle få vilken  kajja som helst att vara stolt.

Idag ska jag, hosta o förkylning till trots, köra de 30 milen igen. Dottern ska till pappa den här helgen. Stora dottern vill inte komma hem o bli smittad så henne ser jag inte förrens till min födelse dag om ett par veckor.

I morgon ska lillman till sin mormor o morfar o sova över där.
Det innebär att vi får en barnfri lördag för en gång skull. Det händer inte allt för ofta.
Appropå lilleman....
Igår kom ett mail. Hans mor hade behagat höra av sig.
Först ngr rader med hur mkt hon jobbat.. Sen att hon tyckte det var dags att lilleman kom upp till henne. För hon SAKNADE honom.
Kan meddela att hon inte ens nämner det faktum att han fyllt år.
Sen skrev hon också vilka veckor hon önskar ha honom hos sig i sommar.

Mannen informerade pojken om att det var dags att åka till mamma ett par veckor. Hur reaktionen blev...???
Åhhhhhhhhhhhhhh..näääääää... Jag vill hellre vara HÄR!
Det gör ont i mig att han ska behöva känna så samtidigt som man naturligtvis är GLAD att han vill vara här med pappa och mig.
Till hösten börjar pojken 1:an och då kan han inte åka när som helst för att det råkar passa HENNE.. Då får hon träffa honom på lov.
Dessutom kan hon ju inte räkna med alla lov eller hur?
Vi som har honom hos oss i vardagen behöver ju också få lite av den lediga roliga tiden. Inte ska det vara så att vi bara har jobbet o hon sen inkasserar de skojjiga perioderna?!
Väljer man att flytta 80 mil bort trots att det man vill syssla med finns i närheten så kan man inte räkna med att alla ska dansa efter ens egen pipa.

SJälvklart önskar jag att hon o lille man hade en bra relation. Absolut..
Men det hon nu gör..   Grrrrrrrrr!!!
Först flyttade så långt bort trots att det inte behövdes, sen nästan aldrig ringer pojken, och nu till o med *glömde* födelsedagen.
SEN när det plötsligt passar henne o hon kommer på att OJSAN jag har visst en son, då ska alla släppa allt för att hon ska träffa honom.
Det börjar verkligen gå för långt..

Som sagt Skolan börjar på riktigt i höst. Då om inte förr kommer hon märka konsekvenser av sitt val. När han inte bara kan åka iväg hur som helst.

Märker att jag kanske svamlar lite men jag är så upprörd på den där så kallade mamman.. Hon är bara mamma genom blodet.. Inte genom hjärtat.

Kram
Tindra

 
 
Jimmi

Jimmi

4 april 2008 13:14

LHC är ju laget som jag håller på just i denna duellen, tror dom kommer bli svårslagna. Liv gjorde en riktigt bra match i går dock.

http://basterd.bloggagratis.se

 
eva

eva

4 april 2008 19:41

Hoppas att du får tillbaka rösten till nästa match, så att du kan heja ordentligt på HV71. Kram

http://carpe-diem

 
Sazza

Sazza

4 april 2008 19:53

Det är rent förjävligt att en mor bara kan göra så här...Nej tacka vet jag hans bästa...Han ska stanna hos sin pappa och dig =).Punkt...,sorry har inte haft din bloggadress på den här datorn så jag har inte kommit åt att skriva kommentarer,men jag hoppas du kryar på dig och grattulera till Finalplatsen.Håller tummarna för att ni slår ut LHC =).
Kramiz

http://systersara.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tindra - 8 april 2008 18:22

Jag vill passa på att tacka alla som följt med mig till min nya adress.Till er som missat att jag flyttat och kanskeändå vill titta in ngn gång är adressenhttp://stollan.blogspot.comVälkomna att följa med ni som vill. ...

Av Tindra - 7 april 2008 23:35

Ja ni får länka till mig om ni vill det. (några har frågat)Jag har ju möjligheten att låsa om det går helt överstyr.Kom att tänka på att många verkar titta in här som aldrig gettsig till känna.Därför lämnar jag nu min nya adress här så även ni kan hä...

Av Tindra - 7 april 2008 17:53

Nu flyttar jag hem till min gamla blogg.Tror jag har meddelat alla här den nya adressen. Om jag missat ngn så är det bara att hojta till så får ni denom ni vill forts följa mig.Bloggagratis har varit en bra mellan landning för mig men känneratt jag s...

Av Tindra - 7 april 2008 11:09

Nej jag kunde inte somna i vettig tid igår.Strax efter midnatt låg jag i min säng.Jag blundade och försökte slappna av.Kände stillheten sakta fylla mig och hörde småfåglar glada sång....*satt mig käpprakt upp i sängen*Hallucinationer? Har jag blitt h...

Av Tindra - 7 april 2008 10:59

Ja det skulle vara intressant och höra hur många av er som läser hos mig som skulle följa med och läsa hos mig om jag bytte blogg.Har funderat på det en längre tid.Jag hade en blogg jag trivdes bra med men vissa omständigheter gjorde att jag pausade ...

Skapa flashcards